Voor mensen met een hulpvraag op het gebied van dyslexie, dyscalculie, AD(H)D of autisme

Finn (8 jaar)

Ervaring van de moeder van Finn

Tijdens onze laatste ontmoeting heb ik aangegeven even een time out te willen om te kijken hoe Finn zich nu ontwikkelt en hoe hij omgaat met situaties die moeilijk voor hem zijn.

Nou ik kan je vertellen dat onze Finn echt enorm is veranderd. Hij is in de afgelopen periode 2 keer naar een kinderfeestje geweest en van begin tot het eind heeft hij genoten. Hij gaat met plezier met de kinderen en moeders mee en het moment van afscheid nemen van mij vindt hij niet meer moeilijk. Wat is dat ontzettend fijn om te zien. Ook de sinterklaas periode op school ging prima, Finn geniet en neemt als hij het nodig heeft thuis zijn rust maar op het moment dat hij op school is zie je hem genieten. Ook speelt Finn veel meer dan voorheen met klasgenootjes na schooltijd.

Ik heb ook een gesprek gehad met de juf van Finn en ook zij geeft aan een heel andere Finn te zien. Finn geniet meer van de dagelijkse dingen en kan beter tegen veranderingen of bijzonderheden die op school plaatsvinden.

Al met al zijn wij zeer dankbaar voor de tijd die Finn bij jou heeft gehad. Bijzonder om te zien hoe jij hem hebt geholpen.

Ik vroeg ook nog naar een reactie van Finn zelf:

Ik vond het leuk en het heeft mij heel veel geholpen.